sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

Yeniþehir Belediyesi’nden EBA destek noktasý

  •  28 Eylül 2020 Pazartesi 11:05

Mersin’in merkez ilçe Yeniþehir Belediyesi, Eðitim Biliþim Aðý (EBA) destek noktasý ile uzaktan eðitim sürecinde evlerinde bilgisayar ve internet eriþimi olmayan öðrencilere eriþim imkaný sunuyor.

Mersin'in merkez ilçe Yeniþehir Belediyesi, Eðitim Biliþim Aðý (EBA) destek noktasý ile uzaktan eðitim sürecinde evlerinde bilgisayar ve internet eriþimi olmayan öðrencilere eriþim imkaný sunuyor.

 

Pandemi nedeniyle uzaktan devam edecek yeni eðitim-öðretim döneminde dersler, EBA TV üzerinden veriliyor. Ancak birçok öðrencinin bilgisayar ve internete eriþimi bulunmuyor. Yeniþehir Belediyesi de öðrencilere uzaktan eðitim sürecinde destek vermek ve öðrencilerin derslerine sorunsuz bir þekilde eriþebilmeleri amacýyla Belediye Baþkaný Abdullah Özyiðit'in talimatýyla EBA destek noktasý açtý. Tam donanýmlý 10 bilgisayarýn bulunduðu EBA destek noktasýndan 1. sýnýftan 12. sýnýfa kadar zorunlu eðitim kapsamýndaki tüm öðrenciler yararlanabilecek. Milli Eðitim Bakanlýðý EBA destek noktasý ile ilgili usul ve esaslara uygun olarak hazýrlanan merkezde, günlük en az 80 öðrenci yararlanabilecek. Taleplerin yoðunluðuna göre altyapý kapasitesi arttýrýlarak, daha fazla öðrenciye hizmet verilecek

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
ÝÞ MAKÝNESÝNÝN ALTINDA KALAN OPERATÖR TOPRAÐA VERÝLDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÖZCAN KIZILTAN ÝLE YOLLAR AYRILDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.